Молодь запрошують взяти участь у роботі офісу «ДійМО»

Анонси університету

Міністерством соціальної політики України з метою забезпечення дітей та молоді правом на свободу вираження поглядів, а також їх залучення до процесу прийняття рішень було утворено Офіс дітей та молоді «ДІйМО».

До участі в роботі офісу запрошуються студенти й курсанти віком від 14 до 35 років з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що виховувалися в закладах інституційного догляду.

Основними напрямами діяльності «ДІйМО» є: адвокація та популяризація найкращих інтересів дитини; розвиток наставництва для дітей та молоді; формування спроможності дітей та молоді.

Офіс працює за такими принципами: «рівний рівному», почути та діяти, допомагати допомагаючи. За словами організаторів, «ДІйМО» прагне бути голосом дітей та молоді для держави та суспільства, брати участь у формуванні та реалізації дитячої та молодіжної політики, створити спільноту навколо інтересів дітей та розвивати культуру наставництва в Україні, формувати спроможність дітей та молоді реалізовувати свої права та відстоювати їх, приймати рішення, самореалізовуватися.

Докладніша інформація про проєкт – за посиланнями в соцмережах: www.facebook.com, instagram.com/diymo_ua.

Анкета для потенційних учасників – за посиланням.

 

 


134