Новини Національного Еразмус+ офісу в Україні від 02.05.24

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

erasmus

 

Еразмус+ та Дні Європи в Україні 2024

Дорогі Еразмусівці! Запрошуємо приєднатись до Дня Європи в Україні 2024!

День Європи відзначається 9 травня в Україні, Європейському Союзі та інших країнах на відзначення миру та єдності на європейському континенті.

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні запрошують заклади освіти, молодіжні та інші організації й кожного, хто отримав досвід Еразмусівця, приєднатись до Дня Європи та висвітлити свій унікальну історію успіху. Долаючи виклики війни, особливо необхідним є вивчення успішних практик та досвід Еразмусівців для побудови нової України як держави-члена ЄС після перемоги!

Детальніше


 

Інтенсивний курс “Антикорупційна політика ЄС: ключові елементи, орієнтація на сталий розвиток, уроки для України” (02-29.05.2024 р., онлайн)

Державний торговельно-економічний університет у партнерстві з Європейським виконавчим агентством з питань освіти та культури запрошують студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр», аспірантів взяти участь у роботі інтенсивного курсу «Антикорупційна політика ЄС: ключові елементи, орієнтація на сталий розвиток, уроки для України», що відбудеться в Державному торговельно-економічному університеті з 2 по 29 травня 2024 року.

Мета інтенсивного курсу – вивчення досвіду антикорупційної політики ЄС, дослідження теоретичних та практичних аспектів протидії корупції, аналіз досвіду України з імплементації антикорупційних стандартів ЄС та набуття навичок протидії корупції в Україні.

Детальніше


 

“Освітні можливості для #ErasmusGeneration” (квітень-червень 2024 р., онлайн)

Запрошуємо стати частиною #ErasmusGeneration!

Якщо ти учень випускних класів, студент або випускник і шукаєш освітні грантові можливості, то запрошуємо тебе доєднатись до серії вебінарів “Освітні можливості для #ErasmusGeneration”, що відбудуться вже цього квітня-червня 2024 р. у форматі онлайн на платформі Zoom..

Серія вебінарів організована Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Erasmus Student Network Ukraine та Українською асоціацією студентів.

Детальніше

 


62