Спортивний конкурс-вікторина для студентів ДДУВС

Новини університету

Для здобувачів ННІ права та інноваційної освіти у дистанційному форматі організовано та проведено конкурс-вікторину «Правоохоронці не стоять в сторонці» з навчальної дисципліни «Професійно-прикладна підготовка та самозахист».

Захід організовано старшими викладачами кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віктором СЧАСТЛИВЦЕМ та Ігорем ЧОБОТЬКО.

Мета конкурсу – оцінити набуті професійні навички виконання спеціальних прийомів затримання правопорушника, яке здобувачі опановували в домашніх умовах під час дистанційного навчання з використанням розроблених викладачами комплексу навчально-методичних матеріалів (відео-посібників та методичних рекомендацій).

На першому етапі викладачами було оцінені роботи всіх учасників, як надійшли на конкурс протягом квітня 2024 року.

На другому етапі було відібрано кращі 11 відео. У конкурсі взяли участь роботи: Дани БАГАЦЬКОЇ, Владислава ГОЛУБЕНКО, Павла ЛЮБЧЕНКО, Діани ПАЩЕНКО, Юлії РОММА, Азарія САВЕНКО, Оксани ТРУХОНЬ, Артема ШЕВЧЕНКО, Альони ЯРОШЕНКО, Андрія ШКУРЕНКО, Юлії КАСЬЯН.

З метою об’єктивного оцінювання робіт було запропоновано оцінити відеоролики чотирьом викладачами кафедри з профільних дисциплін та здобувачам цих груп.

Краще відео з виконання спеціальних прийомів затримання правопорушника визначалося за п’ятибальною шкалою за такими критеріями:

‒ правильність виконання захисних дій та супроводу правопорушника;

‒ якість відзнятого відео;

‒ якість виконання прийомів затримання правопорушника (швидкість, цілісність дій, реалістичність).

В онлайн-голосуванні взяв участь 51 здобувач.

За результатами голосування викладачів та здобувачів було визначено переможців конкурсу:

1 місце – група Б-ПД-332, здобувачка Діана ПАЩЕНКО;

2 місце – група Б-ПД-331, здобувачка Юлія РОММА;

3 місце – група Б-ПД-333, Владислав ГОЛУБЕНКО.

 

 


96