Тренування Титанів: спортивна реабілітація у ДДУВС триває

Новини університету, Спорт для військових ветеранів

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ продовжує серію спортивних тренувань для ветеранів-військових. Заходи проходять в рамках реалізації обласної ініціативи «ТитаниUA».

Спортивна реабілітація – дієвий спосіб позитивно вплинути на фізичний та морально-психологічний стан ветеранів-військових, які проходять адаптацію до мирного життя.

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ на сьогодні запроваджено два основних напрямки спортивної реабілітації – настільний теніс та бокс.

Настільний теніс є найбільш безпечним видом спорту для осіб з інвалідністю з порушеннями опорно-рухового апарату. Водночас теніс дає достатню та необхідну інтенсивність руху. Вже традиційно спортсменів тренує Василь КОВАЛЬ – Чемпіон України з настільного тенісу.

Тренування з боксу проводять досвідчені викладачі кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС. Чимало спортсменів з числа військових-ветеранів до вступу в лави ЗСУ захоплювалися активним спортом – тепер за допомогою тренувань поновлюють свої навички.

Тренування проводяться щотижня, завдяки чому у спортсменів покращується моторика рухів і вдосконалюється фізична форма.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ запрошує на тренування з боксу, боротьби та настільного тенісу щотижня, у середу та четвер, о 15:00.

Адреса: пр. Науки, 26 (Гагаріна, 26)

Довідки за телефоном: +380978626457

 

 


95