Новини Автошколи для осіб з інвалідністю: ще два слухача отримали водійські посвідчення категорії В

Новини університету

Автошкола для осіб з інвалідністю на базі ДДУВС продовжує активно працювати – нові слухачі стають повноцінними учасниками дорожнього руху Дніпра та разом з посвідченням отримують свободу пересування.

Микита зовсім нещодавно став студентом: вивчає інженерію програмного забезпечення. Запевнив: практика давалася легко, всі маршрути були відпрацьовані заздалегідь, інструктор протягом навчання кваліфіковано пояснював всі тонкощі та нюанси. Трохи складніше було з теорією, але всі іспити складено, та сьогодні Микита може похизуватися новим пластиком посвідченням категорії В.

Микита бажає всім охочим не вагатися та попри будь-які вади опорно-рухового апарату йти вперед та не вагатися, а отримання навичок керування ніколи не буде зайвим. Вже у найближчих планах – придбання власного авто, адже громадський транспорт (Микита з м. Кривій Ріг) є не завжди комфортним.

Роман активно приділяв значну увагу практичним заняттям та зауважив, що саме практика стала для нього головним інструментом формування навичок. Відмітив також, що дуже зручно, коли можна проходити теорію в онлайн-групах, подякував за таку можливість. На сьогодні Роман має плани й надалі продовжувати навчання в Автошколі для осіб з інвалідністю, але тепер вже – на категорію С1.

Водіння облаштованого авто з ручним керуванням категорій В та С1 – це основні напрями, за якими працює Автошкола на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Разом з тим університет пропонує всебічну підтримку та реабілітацію ветеранів-військових, а також цивільних осіб, що мають порушення опорно-рухового апарату: спортивна реабілітація та дозвілля, отримання вищої о світи, працевлаштування, участь у заходах у межах проєкту Титани UA тощо.

Контакти автошколи:

Тел. +38 (067) 636-97-40

м. Дніпро, просп. Науки (Гагаріна), 26.

 

 


134