«Права та захист осіб, постраждалих від домашнього насильства»: вікторина для курсантів ДДУВС

Новини університету

Захід організовано кафедрою адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності для здобувачів факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

Гордість за кожного: Автошкола для осіб з інвалідністю знову вітає випускника

Новини університету

У межах проєкту Автошкола для осіб з інвалідністю у ДДУВС створено цілісну та якісну послугу з навчання керування транспортними засобами осіб, що мають статус особи з інвалідністю та отримання ними посвідчення водія. Сьогодні ще один слухач Автошколи на базі ДДУВС отримав водійське посвідчення категорії В.

У ДДУВС пройшло відкрите тренування з настільного тенісу для ветеранів-військових

Новини університету, Спорт для військових ветеранів

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ є учасником проєкту «ТитаниUA»: в рамках реалізації ініціативи в закладі вищої освіти пройшло чергове тренування з настільного тенісу.

До Дня Європи в Україні 2024: історії успіху та академічної мобільності здобувачів ННІ права та інноваційної освіти

Новини університету

Здобувачі вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ продовжують брати участь у програмах міжнародної академічної мобільності та обмінюватися досвідом з іноземними колегами.

«Превенція суїциду у громадах»: тренінг для молодших командирів ДДУВС

Новини університету

Захід організовано фахівцями відділення психологічного забезпечення для молодших командирів з числа курсантів 3 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

Курсант ДДУВС допоміг затримати порушника державного кордону

Новини університету

Прикордонники Мукачівського закону затримали 44-річного ухилянта, який з метою перетину українсько-румунського кордону був перевдягнений у жінку та мав при собі жіночий паспорт. Участь у затриманні взяв курсант ДДУВС.

Курсанти ДДУВС долучилися до заходів з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років

Новини університету

Факультетом підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції організовано покладання квітів до Монументу Вічної Слави та інформаційну годину.