Гордість за кожного: Автошкола для осіб з інвалідністю знову вітає випускника

Новини університету

У межах проєкту Автошкола для осіб з інвалідністю у ДДУВС створено цілісну та якісну послугу з навчання керування транспортними засобами осіб, що мають статус особи з інвалідністю та отримання ними посвідчення водія. Сьогодні ще один слухач Автошколи на базі ДДУВС отримав водійське посвідчення категорії В.

Сергію знадобилось лише 48 годин, аби прийняти відповідальне рішення: вже 26 лютого 2022 року він пішов служити, аби захистити Україну від ворожого вторгнення. Запевнив: іншого варіанту для себе не бачив, адже у свій час пройшов службу в армії, завжди вмів управлятися зі зброєю, тож рішення не було імпульсивним чи не виваженим. Дружина та родина підтримали Сергія, адже розуміли важливість кожного на фронті, особливо у перші дні.

Після отриманого важкого поранення Сергій пройшов реабілітацію та почав нове життя: вирішив отримати посвідчення водія, аби не залежати від умов та розкладів міського транспорту. На питання про попередній досвід водіння, Сергій з усмішкою розповів про досвід водіння БТР у військових умовах та зауважив, що практична частина навчання водінню легкового авто також далася легко.

До вручення посвідчення водія долучився перший проректор ДДУВС Ігор МАГДАЛІНА.

В Автошколі для осіб з інвалідністю на базі ДДУВС можна отримати послуги з вивчення теорії та здобути практичні навички водіння автомобіля; скласти теоретичний та практичний іспити – після чого отримати посвідчення водія. А за потреби – перенавчитися/отримати навички керування автомобілем з ручним керуванням категорії В та/або С1.

Контакти автошколи:

Тел. +38 (067) 636-97-40

м. Дніпро, просп. Науки (Гагаріна), 26.

 

 


101