ДДУВС взяв участь у освітньому фестивалі «Dnipro Education City 2024»

Новини університету

Переваги навчання, освітні можливості та доступні напрямки підготовки університет презентував на щорічній ярмарці професій.

Захід традиційно відбувся у Центральному парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка.

Всіх присутніх привітав перший проректор ДДУВС Ігор МАГДАЛІНА, він побажав майбутнім вступникам зробити правильний вибір.

На локації гостей зустрічали викладачі й представники студентсько-курсантського самоврядування ДДУВС. Абітурієнти та батьки консультувалися щодо вступних випробувань та строків прийому документів, дізнавалися про організацію освітнього процесу та перспективи подальшого працевлаштування випускників. Гостям розповіли про освітні програми, а також спортивне, творче, наукове та волонтерське життя університету.

Усі охочі змогли проявити себе у ролі захисників правопорядку: оглянули вміст криміналістичної валізи, спробували зняти відбитки пальців та відшукати фальшиві купюри. Розібрались, як оформлювати дорожньо-транспортні пригоди та пройшли тест у окулярах з ефектом сп’яніння: вони наочно демонструють рівень небезпеки під час водіння у нетверезому стані.

Окрім цього, відвідувачам презентували службовий автомобіль і зразки вогнепальної зброї, а також провели корисні майстер-класи за участю курсантів. Серед них – основи домедичної допомоги, ключові прийоми самозахисту та затримання правопорушника.

 

 


143