Курсантка ДДУВС взяла участь у заході з відзначення Дня матері

Новини університету

У Дніпрі пройшов захід з відзначення Дня матері для матерів, дружин загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, організований Дніпропетровською обласною державною адміністрацією. У заході взяла участь курсантка ДДУВС Ксенія ГРАУР.

Захід проведено з метою підтримки та вшанування матерів полеглих захисників. До всіх присутніх звернулася заступник голови обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Надія ЗАДОРОЖНА. Заступниця очільника області зазначила про велику роль матері в житті кожної людини та про героїзм матерів захисників.

Курсантка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Ксенія ГРАУР на знак шани та глибокої вдячності виконала вокальну композицію «Мальви». На думку здобувачки, сьогодні дуже важливо підтримувати матерів Героїв, адже увага й турбота є для них життєво необхідними.

Усі матері Героїв отримали букети вдячності від голови обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Сергія ЛИСАКА.

 

 


77