Єдиний національний урок «Безпечна дорога додому» в ДДУВС

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ пройшов єдиний національний урок «Безпечна дорога додому». Захід проведено в рамках першого етапу щорічного Тижня безпеки дорожнього руху.

Урок для здобувачів вищої освіти другого курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності групи ПД-232 провели викладачі кафедри кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності ДДУВС Максим ШЕВЯКОВ та Крістіна ДЕРЕВ’ЯНКО.

Крістіна ДЕРЕВ’ЯНКО наголосила на тому, що незважаючи на умови введення правового режим воєнного стану, порушення правил дорожнього руху і створення на вулично-дорожній мережі аварійних ситуацій є актуальною проблематикою, яка потребує належного реагування від органів та підрозділів Національної поліції.

Максим ШЕВЯКОВ ознайомив курсантів з жестами регулювальника, які є обов’язковими до виконання водіями транспортних засобів та пішоходами.

Під час уроку відпрацьовано практичні навички поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорозі, організовано заходи щодо мінімізації дорожньо-транспортного травматизму, особливо під час вимкнення світлофорних об’єктів та в умовах недостатньої видимості.

 

 


57