Культурна програма курсантів ДДУВС

Новини університету

У рамках вихідного дня здобувачі ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції відвідали художню виставку та нову музейну інсталяцію.

Курсанти 2 курсу стали гостями інсталяції «Виборюючи свободу» у Музеї історії Дніпра. Її було створено за підтримки Українського культурного фонду та присвячено подвигам 128-ї бригади ТрО.

Майбутні правоохоронці побачили колекцію військових трофеїв, побутових предметів із місць бойових дій, а також особистих речей захисників. За їхніми словами, експозиція допомагає зануритись у сучасну історію, збагнути реалії війни та краще усвідомити ціну свободи в умовах актуальних викликів.

Курсанти 3-го курсу ННІППФПНП завітали на виставку «Обірванний край» авторства Тетяни Пухнавцевої. Вона експонується у галереї «Артсвіт» та дивує різноманіттям технік, зокрема й незвичним поєднанням вільного малюнку із механічним відбитком.

Курсанти відзначають, що подібні заходи не лише розширюють кругозір та сприяють становленню особистості, а й допомагають перезавантажитися після активного тижня.

 

 


47