Представники ДДУВС стали учасниками XIV CRIMINAL LAW SCHOOL

Новини університету

Захід проведено Асоціацією правників України з метою поглиблення знань і покращення навичок здобувачів вищої освіти у сфері кримінального процесу та права шляхом перейняття досвіду від найкращих практикуючих юристів України.

Учасниками школи стали понад 100 здобувачів вищої юридичної освіти з різних міст України.

Дніпровський державний університет внутрішніх справ представили курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції: Аліна СОЛДАТЕНКО, Анастасія ПОМАЗ, Богдан МІГРІН, Владислав ПУЦАКОВ, Ігор ЄРМОЛАЄВ, Вікторія ГОРОХОВСЬКА та ад’юнкти університету Тетяна БАДАЛОВА і Юлія ТКАЧ.

Спікерами заходу виступили провідні фахівці у сфері кримінальної юстиції, серед яких: судді Верховного Суду та Вищого антикорупційного суду, прокурори, адвокати та представники органів досудового розслідування.

Серед тем обговорення: розслідування злочинів проти основ національної безпеки; кібербезпека та кіберзлочинність; особливості проведення допитів за методикою «процесуальне інтерв’ю» тощо.

Участь у школі дала можливість курсантам університету продемонструвати та поглибити знання з кримінального права та процесу, розвинути практичні навички в межах проведення інтерактивів від визнанних юристів України, за результатами яких представники ДДУВС неодноразово ставали переможцями.

Від команди університету для спікерів заходу було презентовано напрацювання кафедри кримінального процесу та стратегічних розслідувань з тематик Всеукраїнської школи, зокрема щодо застосування угод, проведення процесуального інтерв’ю та взаємодії слідчих з оперативними підрозділами.

 

 


90