«Актуальні питання оперативно-розшукової діяльності в умовах військового стану»: вікторина для курсантів ДДУВС

Новини університету

Захід проведено кафедрою оперативно-розшукової діяльності серед команд 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

На першому теоретичному етапі капітани команд по черзі ставили запитання команді суперника, після обговорення відповіді один із членів команди надавав відповідь.

Другий етап проведено у форматі брейн-рингу. Учасникам вікторини було запропоновано відповісти на 10 запитань щодо знання вимог закону України «Про оперативно-розшукову діяльність», «Інструкції з організації взаємодії органів досудового розслідування з іншими органами та підрозділами Національної поліції України в запобіганні кримінальним правопорушенням, їх виявленні та розслідуванні» (взаємодії при направленні оперативним підрозділом матеріалів за результатами оперативно-розшукової діяльності до органу досудового розслідування), загальних положень «Інструкції про організацію проведення негласних слідчих (розшукових) дій та використання їх результатів у кримінальному провадженні».

Третім етапом став конкурс капітанів. До капітанів обох команд одночасно ставилися запитання і вони відповідали в порядку першості.

За результатами вікторини перемогу отримала команда факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності; на другому місці – команда факультету підрозділів кримінальної поліції. Найактивнішими серед здобувачів визнані Андрій СОТНІКОВ (ПД-233), Олег ЖУРАВЛЬОВ (ПД-233), Дмитро ГОРПИНИЧ (КП-235), Анна МОГИЛЕНКО (ПД-232).

 

 


68