Спорт для військових: тренування у ДДУВС продовжуються

Новини університету, Спорт для військових ветеранів

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ тривають щотижневі тренування з настільного тенісу та боксу для військових ветеранів.

Фахівці та самі спортсмени запевняють, що настільний теніс допомагає покращити координацію, точність рухів, поліпшити дрібну моторику та підвищити концентрацію уваги. Під час тренування учасники відпрацьовують основні рухи та базові прийоми, акцентують увагу на швидкості і напряму обертання м’яча тощо.

Після отриманих поранень багато військових мають бажання повернутися до тренувань, адже це дозволяє швидше повернути втрачену форму, почати рухатися, отримати впевненість у власних силах, покращити та стабілізувати емоційний стан.

У спортивній залі ДДУВС учасники тренувань відпрацьовують удари на манекенах, боксерських грушах, працюють у парі з тренером. Під керівництвом досвідчених тренерів університету, ветерани на заняттях збільшують силу та витривалість: навіть за короткий час вже відчули на собі вплив регулярних тренувань.

Дніпровський державний університет внутрішніх справ запрошує на тренування з настільного тенісу та змішаних єдиноборств щотижня, у середу та четвер, о 15:00.

 

 


89