Ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ взяв участь у засіданні Наукової ради МВС

Новини університету

Захід проведено в Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького. Під час засідання обговорено актуальні питання наукових досліджень та співпраці між закладами та підрозділами системи МВС в умовах війни. Здобувачі ДДУВС були нагороджені дипломами за участь у конкурсі наукових робіт.

Захід відкрила Державний секретар МВС, голова Наукової ради Інна ЯЩУК. Посадовиця зазначила, що в умовах повномасштабної військової агресії російської федерації проти України науковці установ та закладів системи МВС професійно виконують покладені на них обов’язки, а здійснювана ними наукова діяльність дозволяє МВС своєчасно та ефективно реагувати на виклики в умовах збройної агресії.

Науковці обговорили питання організації інженерної, а також базової загальновійськової підготовки в закладах вищої освіти МВС. Окремо обговорили результати за напрямом медичної підготовки здобувачів освіти. Акцентовано увагу на співпраці закладів освіти з діючими підрозділами органів системи МВС щодо спільних наукових досліджень.

Під час засідання нагородили переможців Конкурсу наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання. Конкурс був спрямований на підтримку обдарованої молоді, заохочення до проведення наукових досліджень, сприяння професійному зростанню та інтеграції наукових досягнень у практику. Фінальний етап відбувся у форматі науково-практичної конференції на базі Харківського національного університету внутрішніх справ (м. Кам’янець-Подільский), де взяли участь 55 конкурсантів.

Серед нагороджених учасників – здобувачі та випускники ДДУВС: Катерина ШЕРЕМЕТ, Ольга СТРЕЛЬЦОВА, Вадим БОЛГАРЕНКО, Катерина БАЙРАК, Катерина ГУНЬКО, Вікторія ГОРОБЕЦЬ та Влада СМОЛЯР.

Члени Наукової ради МВС також відвідали Алею Слави, де вшанували пам’ять полеглих Захисників України.

 

 


110