«Актуальні проблеми досудового розслідування та протидії злочинності в сучасних умовах»: всеукраїнська науково-практична конференція у ДДУВС

Новини університету

Захід організовано кафедрою кримінального процесу та стратегічних розслідувань Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Співмодератором заходу виступила начальник слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, полковник поліції Інна Власова. Участь у науковій дискусії взяли понад 100 представників закладів вищої освіти, практичних підрозділів, здобувачі.

Наскрізною темою конференції стали актуальні питання протидії злочинності в умовах воєнного стану, окремі аспекти удосконалення національного кримінального законодавства, кримінальні процесуальні та криміналістичні аспекти реалізації державної політики протидії злочинності.

Науковці зосередили увагу на методологічних проблемах підготовки фахівців для органів досудового розслідування, організації виявлення потерпілих та свідків злочинів, що вчиняються на окупованих територіях, особливостях організації роботи слідчих на де окупованих територіях, інших процесуальних та криміналістичних аспектах розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних зі збройною агресією рф.

 

 


85