«Управління стресом і надання психологічної допомоги»: ДДУВС – організатор тренінгових сесій

Новини університету

Тренінгові сесії організовано Дніпровським державним університетом внутрішніх справ спільно з Консультативною місією Європейського Союзу.

У заході взяли участь понад 20 представників закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання.

Тренінг проведено з метою навчання фахівців закладів вищої освіти способам управління стресом та надання психологічної допомоги.

З вітальними словами виступили директор департаменту освіти, науки та спорту МВС Олександр ТАРАСЕНКО, ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ, керівниця операційного департаменту КМЄС Розалін ШИХАН.

Під час роботи тренінгів піднято теми технік управління стресом, реакцій людини на стресові ситуації, основ надання першої психологічної допомоги тощо. Також розглянуто й відпрацьовано вправи з боротьби із хронічним стресом і посттравматичним стресовим розладом.

Окрему увагу акцентовано на способах надання психологічної допомоги в умовах воєнного стану. Присутні на тренінгу представники сил сектору безпеки і оборони, які мають бойовий досвід, ділились з учасниками своїми напрацюваннями, розглядали практичні кейси та опрацьовували протоколи.

По завершенні тренінгів керівник Консультативної місії ЄС в Україні Рольф ГОЛМБО та перший проректор ДДУВС Ігор МАГДАЛІНА привітали учасників та вручили відповідні сертифікати.

 

 


82