«Конституція України: витоки, зміст та перспективи розвитку»: вікторина в ДДУВС

Новини університету

Захід проведено доцентами кафедрі теорії та історії держави і права Інституту підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України Ігорем СЕРДЮКОМ, Юлією ЗАВГОРОДНЬОЮ та старшим викладачем Юлією ОЛІЙНИК.

Перемогу виборювали чотири команди здобувачів вищої освіти 1 курсу ННІ підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України, факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України та факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України.

Вікторину проведено з метою популяризації серед курсантів ДДУВС Основного Закону Української держави і суспільства як однієї з найважливіших соціальних цінностей, основи національного законодавства та найважливішої юридичної гарантії законності і правопорядку.

Перемогу у вікторині виборола команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України у складі Єлизавети ІЛЯЩЕТ, Владислава КОНОШКА, Ярослава КОСОЛАПКІНА, Владислава РЕШЕТНЯКА та Володимира ШИНКАРЬОВА.

Друге місце розділили між собою команди факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України. Третє місце посіла команда ННІ підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України. Усі учасники освітньо-виховного заходу отримали цінний досвід командної боротьби та солодкі подарунки.

 

 


27