МВС ПОДКАСТ: яку освіту надають Ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС?

Ліцей МВС, Новини університету

Докладно про освіту в Ліцеях безпекового спрямування – у відеоматеріалі.

Освіта в ліцеях передбачає здобуття повної загальної середньої освіти. Але разом із шкільною обов’язковою програмою в ліцеях будуть викладатися такі профільні предмети, як «Правознавство», «Фізична культура», а також спеціалізовані курси, які допоможуть ліцеїстам ознайомитися з особливостями функціонування органів системи МВС.

Після першого року навчання ліцеїсти зможуть вибрати для себе факультативи з математики, історії, української мови або інших предметів, які їм більше знадобляться в майбутньому.

Для всебічного розвитку ліцеїстів передбачено функціонування різноманітних гуртків за інтересами.

• Створення ліцеїв безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС України є перш за все соціальним проєктом, який спрямовано на підтримку наших захисників і захисниць та їхніх родин.

• Обов’язкова умова для вступу – базова середня освіта. Наразі ліцеї створено в Києві, Дніпрі, Івано-Франківську, Вінниці.

 

Як стати кандидатом на вступ:

Заповнити форму зворотного зв’язку.

• Після цього вам надійде дзвінок від приймальної комісії.

• Згодом батькам або іншим законним представникам необхідно звернутися до органу (підрозділу), де проходив чи проходить службу один з батьків, щоб сформувати справу для вступу.

 

 

 


15