Курсанти ДДУВС проходитимуть практику в Чернівецькій області

Новини університету

Курсанти Дніпровського державного університету внутрішніх справ упродовж місяця залучатимуться до виконання практичних завдань та допомагатимуть чернівецьким поліцейським і прикордонникам охороняти безпеку та правопорядок на території регіону.

Начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло спільно із заступником Святославом Кішларем, першим заступником начальника Чернівецького прикордонного загону Русланом Явтушинським та представником ДДУВС Олегом Чалим провели із майбутніми поліцейськими інструктивну нараду.

Курсанти розпочинають свою практичну діяльність із забезпечення публічної безпеки та порядку в умовах воєнного стану. Вони допомагатимуть співробітникам поліції та прикордонної служби виявляти і ліквідовувати канали незаконного переправлення осіб призивного віку через державний кордон.

Під час проведення цільового інструктажу полковник поліції Віктор Нечитайло наголосив майбутнім офіцерам на відповідальному ставленні до виконання службових обов’язків та наполегливості в здобутті практичних навичок.

Начальник поліції Чернівецької області акцентував увагу на неухильному дотриманні службової дисципліни, законності та заходів власної безпеки.

 

 


68