Створення безпечного освітнього середовища: бінарне заняття в ДДУВС

Новини університету

Заняття проведено для слухачів спеціалізації служби освітньої безпеки, які проходять навчання у Дніпровському державному університеті внутрішніх справ.

Заходи на тему «Роль поліцейських підрозділів «Служба освітньої безпеки» у створенні безпечного освітнього середовища» проведено за участю начальника відділу Служби освітньої безпеки Департаменту патрульної поліції Національної поліції України капітана поліції Іванни БОЯКІВСЬКОЇ та начальника сектору Служби освітньої безпеки управління патрульної поліції в Дніпропетровській області капітана поліції Дениса ШУЛЬГИ.

Під час заняття обговорені актуальні питання щодо діяльності поліцейського у школах, створення належних та безпечних умов навчання дітей, взаємодії з адміністраціями шкіл, територіальними громадами за концепцією Community Policing.

Гості заходу також взяли участь у робочій зустрічі з помічницею ректора ДДУВС з гендерних питань Ларисою НАЛИВАЙКО. Обговорені питання подальшої співпраці університету зі Службою освітньої безпеки Національної поліції України, проведення спільних проектів та досліджень, просвітницьких заходів та практичних тренінгів.

 

 


59