4 липня відзначається День Національної поліції України

Новини університету

Сьогодні Дніпропетровщина та Дніпро зустріли цей день у жалобі за загиблими у наслідок ракетного удару російської федерації.

Поліція одними з перших прибуває на місця прильотів.

Саме поліція документує кожен військовий злочин на території України.

Сьогодні ми дякуємо всім, хто причетний до цього дня та гідно виконує свої обов’язки, тим, хто працює та захищає, часто ризикуючи власним життям.

На сьогодні в Національній поліції служить близько 75 тисяч чоловіків і 25 тисяч жінок. Ще близько 30 тисяч поліцейських (чоловіків та жінок) виконують поліцейські функції в регіонах, які безпосередньо знаходяться в областях, де точаться бойові дії.

Національна поліція України – це символ справедливості та законності. Кожен поліцейський має бути взірцем професіоналізму, чесності та самовідданості для всіх громадян.

Пишаємось, що можемо бути причетними до підготовки майбутніх правоохоронців, зі свого боку робимо все можливе, аби у цей день та у будь який день року з гордістю могли сказати – ми виховали та навчили гідних Поліцейських, кожен з них з честю несе ім’я випускника Дніпровського державного університету внутрішніх справ!

Слава Україні!

Разом до Перемоги!

 

З повагою
ректор ДДУВС
полковник поліції Олександр МОРГУНОВ

 


46