Заняття на тактичному полігоні для курсантів ДДУВС

Новини університету

Здобувачі Дніпровського державного університету внутрішніх справ проходять заняття в рамках опанування навичок військово-професійної підготовки. Захід організовано кафедрою тактико-спеціальної підготовки ДДУВС.

Професорка ДДУВС стала учасницею міжнародної конференції з процесуального інтерв’ю

Новини університету

Конференція проходила з 17 по 22 червня 2024 року на базі Карлтонського університету (Оттава, Канада). Організатором заходу є iIIRG- Всесвітня мережа професіоналів з проведення процесуального інтерв’ю.

Представники ДДУВС взяли участь у тренінгу за участі керівників МВС України

Новини університету

Дводенний тренінг було організовано для інструкторів, що проводять заняття із ветеранами війни. Учасники змогли отримати теоретичні знання щодо психологічних аспектів роботи з ветеранами та методичні особливості здійснення фізкультурно-спортивної реабілітації.

Ректор Дніпровського державного університету внутрішніх справ взяв участь у презентації стратегії створення безбар’єрних безпекових просторів

Новини університету

У Дніпропетровській області відкриють чотири безбар’єрні безпекові простори, де рятувальники, поліцейські та лікарі навчатимуть дітей правильному поводженню в надзвичайних ситуаціях та наданню домедичної допомоги. Участь у презентації взяв ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ.