Професорка ДДУВС стала учасницею міжнародної конференції з процесуального інтерв’ю

Новини університету

Конференція проходила з 17 по 22 червня 2024 року на базі Карлтонського університету (Оттава, Канада). Організатором заходу є iIIRG- Всесвітня мережа професіоналів з проведення процесуального інтерв’ю.

Конференція зібрала прихильників процесуального інтерв’ю з усього світу, серед яких – науковці, працівники правоохоронних інституцій та правозахисники із США, Канади, Великобританії, Норвегії, Литви, Австрії, Туреччини, Тайланду та інших держав.

Україну представили представниками Офісу Генерального прокурора, Головного слідчого управління Національної поліції України, Національного антикорупційного бюро України та ГО «JustGroup» та професорка кафедри кримінального процесу ДДУВС Вікторія РОГАЛЬСЬКА.

Під час заходу учасники конференції мали можливість не лише обмінятися досвідом впровадження цієї методики в національні правоохоронні інституції, а й взяти участь у воркшопах та майстер-класах, під час яких усі охочі спільно з міжнародними експертами відпрацьовували свої навички проведення допиту за методикою процесуального інтервʼю.

Українська делегація мала можливість розповісти учасникам заходу про шлях впровадження процесуального інтерв’ю в діяльність національних правоохоронних органів, у тому числі – під час розслідування воєнних злочинів, презентувати дослідження про процесуальне інтервʼю, співавторкою якого є і професорка ДДУВС, та поділитися подальшими перспективами.

 

 


26