Східні єдиноборства: заняття для військових ветеранів

Новини університету, Спорт для військових ветеранів

На кафедрі спеціальної фізичної підготовки Дніпровського державного університету внутрішніх справ продовжуються щотижневі тренування.

У ДДУВС тривають тренування з боксу для ветеранів-військових. Постійним тренером для спортсменів, що приходять, аби поновити почуття власного тіла та відволіктися завдяки спортивним навантаженням, є викладач кафедри СФП Дмитро ПЕТРУШИН. Традиційно проведено відпрацювання основних боксерських ударів, загальних технік.

Цього разу до тренування доєдналися викладач кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки Віктор РОЖЕЧЕНКО й інструктор з армійського рукопашного бою Сергій МЯСНІКОВ: до програми було додано нових елементів. Під час тренування розглянуто основні елементи роботи з холодною зброєю та захисту від неї, відпрацьовано дії проти ударно-роздроблюючих предметів тощо.

Фахівці впевнені: тренування дають корисне фізичне навантаження, тренують м’язи та серцево-судинну систему, правильну координацію та розвивають впевненість у власних силах.

 

 


21