У ДДУВС укладено Меморандум про співпрацю з громадською організацією «JustGroup»

Новини університету

Сторони переконані у важливості подальшої спільної роботи, яка допоможе ефективно проводити наукові дослідження у правничій галузі.

Ректор Дніпровського державного університету внутрішніх справ Олександр МОРГУНОВ та виконавчий директор громадської організації «JustGroup» Василина ЯВОРСЬКА зазначили, що співпраця громадської організації та університету буде взаємно корисною та ефективною.

Метою Меморандуму є координація спільних дослідницьких та культурно-просвітницьких проєктів, сприяння проведенню наукових досліджень з проблематики чинного законодавства України. Сторони планують сприяти розвитку вищої освіти, наукової та науково-технічної діяльності.

Також у планах здійснення діяльності, спрямованої на удосконалення чинного законодавства України з метою усунення прогалин та підвищення рівня соціальної та правової захищеності осіб.

*** «JustGroup» – громадська організація, що досліджує кримінальну юстицію на принципах доказовості та розробляє рішення, які можуть трансформувати систему на основі різноперспективного погляду.

 

 


18