У Дніпрі відзначили День Національної поліції

Новини університету

Участь у заходах до Дня Національної поліції України взяв ректор Дніпровського державного університету внутрішніх справ Олександр МОРГУНОВ.

На площі перед Дніпропетровською обласною військовою адміністрацією було здійснено урочисте підняття прапора Національної поліції України.

На стройовому плаці ДДУВС відбулось урочисте шикування. Після виконання Державного Гімну України присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих правоохоронців та військових. Група курсантів поклала квіти до меморіалу захисникам України.

Офіцерів та здобувачів ДДУВС привітали очільник області та керівники силових структур. Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій ЛИСАК зазначив, що протягом війни поліцейські гідно дають відсіч зовнішньому ворогу та одночасно виконують безпосередні функції по забезпеченню дотримання безпеки і правопорядку всередині держави.

Начальник Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Олександр ГАНЖА підкреслив: Національна поліція України робить все можливе для спокою громадян: поліція разом з іншими силами сектору безпеки і оборони здійснює заходи із захисту держави.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Центрального територіального управління Національної гвардії України Андрій ВІСХАНОВ наголосив, що сьогодні кожний районний відділок поліції – це символ незламності, адже правоохоронці всіх рівнів мужньо б’ються з ворогом. Він побажав курсантам наснаги у навчанні, адже зовсім скоро здобувачі прийдуть до практичних підрозділів та нестимуть службу разом зі старшими колегами.

Ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ привітав присутніх з Днем Національної поліції та наголосив, що кожний поліцейський пов’язав своє життя з відповідальною, ризикованою та важливою справою – служити українському народові. Щодня поліцейські мужньо несуть свою службу, захищаючи українців, громадський порядок, права та свободи, а в час війни –і життя людей.

З нагоди Дня Національної поліції України офіцери та працівники закладу були нагороджені вітальними листами, грамотами, відзнаками та подяками. Групі курсантів першого курсу ДДУВС було присвоєно спеціальне звання капрал поліції.

Заходи з нагоди Дня Національної Поліції відбулись також в Головному управлінні Національної поліції України в Дніпропетровській області. Представники обласної влади та силових структур нагородили правоохоронців відзнаками та цінними подарунками.

 

 


114