Ректор Олександр МОРГУНОВ вручив сертифікати працівникам університету

Новини університету

Офіцерів та науково-педагогічних працівників ДДУВС було відзначено під час засідання ректорату Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

На базі Національної академії внутрішніх справ України проходив дводенний тренінг для інструкторів, які проводять заняття із ветеранами війни. За результатами тренінгу сертифікатом проходження підвищення кваліфікації відзначено завідувача кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС Віктора БОГУСЛАВСЬКОГО.

Працівники ДДУВС, які пройшли теоретичну та практичну підготовку за напрямом зовнішній пілот (оператор) безпілотного авіаційного комплексу І класу вертолітного типу за базовим кваліфікаційним рівнем І на базі Управління авіації та поліції на воді, також відзначені відповідними сертифікатами. Під час засідання ректорату нагороджено майора поліції Олексія БОЙКО, майора поліції Аліма БРИЖАКА, майора поліції Антона МАРІЄНКА, майора поліції Дмитра ТІНІНА, капітана поліції Євгена ГІДЕНКА, капітана поліції Степана КОЦАЯ, старшого лейтенанта поліції Юрія КРАВЧЕНКА.

Крім цього двоє представників ДДУВС пройшли курси для інструкторів з навчання ризикам, пов’язаним з вибухонебезпечними предметами. За результатами проходження курсу сертифікати вручено завідувачці кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки Ірину СКРИПЧЕНКО та тимчасово виконуючій обов’язки завідувачки кафедри кримінально-правових дисциплін Таїсії ШЕВЧЕНКО.

Ректор Олександр МОРГУНОВ побажав подальшого набуття знань та навичок, а також ефективного їх впровадження в освітній процес.

 

 


74