Бінарні заняття для поліцейських служби освітньої безпеки: інклюзія в школах та негативні явища серед підлітків

Новини університету

Поліцейські служби освітньої безпеки мали можливість поглибити свої знання з питань інклюзії в школах та особливостей дітей з особливими освітніми потребами.

Заняття організовано досвідченим викладачем ДДУВС Катериною МІТЧЕНКО та залученим фахівцем – спеціалістом з поведінкового аналізу Анною КАЛІНІЧЕНКО.

Під час заняття поліцейські ознайомилися з поняттям інклюзії та важливістю створення рівних можливостей для всіх дітей, а також обговорювали особливості дітей з особливими освітніми потребами: аутизм, ДЦП, синдром Дауна тощо. Поліцейські отримали знання щодо ефективної взаємодії з дітьми з особливими освітніми потребами у звичайних та в кризових ситуаціях.

На другому бінарному занятті начальник сектору служби освітньої безпеки управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Денис ШУЛЬГА розкрив тему «Негативні явища в підлітковому середовищі». Обговорювались питання психологічних особливостей виникнення негативних явищ у підлітковому віці та профілактика й конкретні заходи щодо запобігання залежної та девіантної поведінки.

Заходи проведено із дотриманням безпекових вимог.

 

 


26