ЛІЦЕЇ МВС. Івано-Франківськ

Ліцей МВС, Новини університету

У новому відео проєкту “Наставники безпеки” МВС розповідає про Івано-Франківський ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання.

Його очільником є генерал поліції третього рангу Валерій Середа. Чоловік має значний досвід у правоохоронній та викладацькій діяльності. 3 2014 року і дотепер захищав Україну на передовій. Упродовж відео очільник ліцею розповідає про облаштування території, навчальних аудиторій, пансіону для проживання. Зараз активно триває остання фаза ремонтних та оздоблювальних робіт.

Які умови вступу до ліцеїв, як відбуватиметься освітній процес та яку професію можна буде отримати після навчання у ліцеї? Розповідаємо у МВС Подкасті

На території ліцею є кілька корпусів: навчальний, у якому також розташована їдальня, пансіон для проживання із комфортними кімнатами та зонами для відпочинку, спортивна зала із тренажерами, актова зала. Усі аудиторії оснащені сучасною технікою та обладнанням, є медична частина та пункт охорони.

Валерій Середа зазначає, що ліцеї безпекового спрямування та національно – патріотичного виховання МВС України – це перший проєкт, спрямований на комплексну підтримку дітей, чиї батьки отримали поранення на фронті, зникли безвісти або загинули. У ліцеях працюватимуть фахові викладачі та вихователі, які стануть не лише наставниками, а й друзями для учнів. Минулого тижня МВС розповіло про ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання у Дніпрі.

Подати заявку на вступ можна за посиланням.

 

 

 


75