Досвід військових для майбутніх правоохоронців: у ДДУВС пройшла зустріч з представниками батальйону «АХІЛЛЕС»

Новини університету

Військові батальйону ударних безпілотників «АХІЛЛЕС» 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка на чолі з командиром підрозділу зустрілись із курсантами Дніпровського державного університету внутрішніх справ. Участь у заході взяв ректор Олександр МОРГУНОВ.

Завдяки БПЛА наші захисники виконують широкий спектр задач, який допомагає отримувати перевагу над ворогом. Бійці, використовуючи безпілотники, можуть вести розвідку, спостерігати за противником та наносити удари по живій силі й техніці окупантів.

Військові батальйону «АХІЛЛЕС» розповіли здобувачам про інфраструктуру підрозділу та посади в батальйоні, акцентували увагу на різновидах безпілотників та окреслили шлях рекрута від подачі заявки на вступ до батальйону до початку виконання посадових обов’язків.

Ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ зазначив про те, що оператори БПЛА виконують важливу бойову роботу, яка дозволяє нашим бійцям діяти ефективно та якісно, даючи відсіч ворогу. Очільник закладу освіти акцентував увагу на тому, що актуальні знання систем та функцій БПЛА є дуже корисними для сучасних поліцейських.

Також військові батальйону «АХІЛЛЕС» відвідали центр з основ управління БПЛА, де дізнались про навчальну базу.

 

 


42