Тактичний рюкзак та його комплектування: факультатив у ДДУВС

Новини університету

Факультативне заняття проведено для слухачів відділення первинної професійної підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Темою заняття стало комплектування тактичного рюкзака для виконання різних завдань. Захід провів викладач циклу професійно-технічної підготовки Денис КАЛЬЧУК.

Під час заняття розглянуто різні варіанти комплектування рюкзаків для виконання завдань поліцейськими в багатьох умовах, в тому числі у випадку бойових дій або стабілізаційних заходів на деокупованих територіях. Акцентовано увагу на різних порах року та локаціях виконання завдань: в міських і польових умовах.

Слухачам продемонстровано варіанти найбільш оптимального набору необхідних речей, засобів та інструментів, що мають бути в кожного поліцейського під час виконання ним службових завдань. Денис КАЛЬЧУК зауважив: це необхідні медикаменти, ліхтарі, багатофункціональні інструменти, засоби гігієни тощо.

Фахівці зазначають, такі заняття корисні тому, що поліцейським варто мати при собі необхідний перелік речей, що зможуть забезпечити їх життєдіяльність та надати допомогу населенню в умовах бойових дій.

 

 


61