У ДДУВС завершилась вступна кампанія

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ завершилась вступна кампанія. Загалом участь у ній взяли понад 400 осіб.

Абітурієнти проходили реєстрацію документів на обрані спеціальності та брали участь у вступних випробуваннях. Вступники обрали денну форму навчання за державним замовленням для здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність».

Вступні випробування з оцінювання рівня фізичної підготовленості проходили протягом тижня. Юнаки та дівчата бігли 100, 1000 метрів й виконували комплексну силову вправу. Також вони пройшли індивідуальну співбесіду з представниками структурних підрозділів університету, де планують навчатися.

Абітурієнти, які отримали найкращі результати будуть зараховані на навчання. Але перед початком занять вони пройдуть табірний збір, який допоможе молоді адаптуватися до курсантського життя.

Ті ж із вступників, які не пройшли конкурсний відбір можуть вступити на студентські спеціальності Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти ДДУВС. У разі успішного навчання та достатнього рівня фізичної підготовленості, після закінчення першого курсу, бажаючі можуть перейти на бюджетну форму навчання й одягнути курсантський однострій.

 

 


148