Ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ взяв участь у зустрічі, присвяченій проєкту Титани UA

Новини університету

У Дніпропетровській обласній військовій адміністрації пройшла зустріч присвячена підтримці Київською школою державного управління соціально-освітнього проєкту Титани UA. Планується проведення стратегічної сесії щодо роботи ініціативи.

Київська школа державного управління та інші партнери допоможуть у плануванні та організації подальшої роботи проєкту. У планах – проведення наприкінці липня спільної стратегічної сесії. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

За словами очільника області Сергія ЛИСАКА, проєкт ТитаниUA помітили на державному рівні. Віцепрем’єрка Ірина Верещук запропонувала його масштабувати і зробити загальнонаціональним.

Дніпропетровщина вперше втілює такі ініціативи. До реалізації залучено амбасадорів проєкту – ветеранів, які повернулися з фронту та підтримують побратимів за принципом «рівний – рівному».

Одним із перших до реалізації проєкту долучився Дніпровський державний університет внутрішніх справ. Ректор Олександр МОРГУНОВ акцентував увагу на тому, що університет надає допомогу в реалізації спортивної складової ініціативи. На базі ДДУВС ветерани щотижня займаються настільним тенісом, боксом та проходять вогневу підготовку. Очільник закладу вищої освіти зазначив про готовність надалі допомагати нашим захисникам проходити спортивну реабілітацію.

 

 


17