Професорка ДДУВС Вікторія РОГАЛЬСЬКА – тренерка чергової базової розвиткової програми з процесуального інтерв’ю

Новини університету

Навчальну програму проведено в місті Київ для представників Національної поліції України, Офісу Генерального прокурора та Національного антикорупційного бюро України.

В межах співпраці Дніпровського державного університету внутрішніх справ та організації JustGroup, професорка кафедри кримінального процесу ДДУВС Вікторія Рогальська виступила тренеркою навчальної програми «Процесуальне інтерв’ю Basic» для 25 представників органів правопорядку.

Тренерами програми також були найдосвідченіші міжнародні та національні експерти-практики з процесуального інтерв’ю, серед яких представник Міжнародного кримінального суду, норвезький суперінтендант поліції, прокурори та детективи НАБУ.

Навчальна програма розроблена та реалізується розвитковим хабом JustLearn, що підтримується організацією JustGroup, у співпраці з Тренінговим центром прокурорів України та Норвезьким центром прав людини за підтримки проєкту «Трансформаційне відновлення задля безпеки людей в Україні», що фінансується Урядом Японії та впроваджується ПРООН в Україні.

 

 


82