Правила дорожнього руху: Запорізька «Академія поліції» провела розважально-освітній квест для дітей

Новини «Академії поліції», Новини університету

Зустріч на тему «Права та обов’язки пішохода, велосипедиста та пасажира» відбулася у рамках «Школи молодого правоохоронця» від громадської організації «Молодіжна поліцейська академія».

Слухачі Центру нагадали дітям ключові правила дорожнього руху та особистої безпеки на вулиці, сформували поняття щодо загрозливих ситуацій на дорозі. У ігровій формі відпрацювали навички поводження з велосипедом, розвивали увагу, мислення й мовлення, практикували пильність та обережність.

До квесту долучилися дітки різного віку – від 7 до 16 років. За словами організаторів, захід готує дітей до ефективної роботи в команді, а також надає чіткі знання та інструкції, необхідні для подолання кризових ситуацій на дорогах.

Окрім квесту, слухачі Центру провели профорієнтаціну роботу для майбутніх абітурієнтів. Вступникам розказали про систему та ступені освіти у ДДУВС, перебіг та основні етапи вступної кампанії, переваги навчання у ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання та університеті.

 

 


32