Триває захист ознайомчої практики курсантами ДДУВС

Новини університету

У курсантів ННІ підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України та факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України Дніпровського державного університету внутрішніх справ розпочався захист результатів ознайомчої практики.

Захист розпочато з перевірки якості складання матеріалів – заповнення щоденника та додатків, надання звіту й характеристики. Також визначено алгоритм дій поліцейських, які прибули на місце вчинення адміністративного чи кримінального правопорушення, та послідовність реагування на заяви й повідомлення громадян.

Крім того, розглянуто дії правоохоронців під час реагування на злочини, вчинені організованими злочинними групами та злочинними організаціями, пов’язаними з контрабандою вогнепальної зброї і злочинами, вчиненими службовими особами органів влади.

Захист практики оцінювали керівники структурних підрозділів Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, а також працівники кафедри адміністративного права і процесу ДДУВС.

Керівники практики поспілкувались із курсантами, аби дізнатися про набуті молоддю професійні навички. Увага акцентована на рекомендаціях від майбутніх правоохоронців щодо вдосконалення практичної діяльності.

 

 


45