Навчальна практика курсантів ДДУВС: захист триває

Новини університету

Оцінка результатів навчальної практики здійснювалась науково-педагогічними працівниками ДДУВС та залученими представниками ГУНП в Дніпропетровській області.

Заходи розпочато з перевірки якості складання матеріалів – заповнення щоденника та додатків, надання звіту й характеристики. Захист проведено у форматі поліцейського квесту і тестування набутих під час практики знань.

Більшість курсантів проходила практику в ГУНП у Чернівецькій області, де особовий склад був задіяний для несення служби у прикордонному регіоні. Це дозволило здобувачам набути необхідних компетентностей, а також здобути практичні навички спілкування з місцевим населенням, несення служби у складі змішаних нарядів з прикордонниками тощо.

На навчальному полігоні «Блокпост» курсанти продемонстрували здобуті ними практичні навички щодо перевірки документів та фіксації правопорушень.

Результати практики захистили здобувачі факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України та навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України.

 

 


16