Шевченкове слово в віках не старіє!

Новини університету

До 207-ї річниці від дня народження великого Кобзаря 9 березня кафедра українознавства та іноземних мов факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ провела літературну вікторину «Шевченкове слово в віках не старіє». Його учасниками стали курсанти І курсу всіх факультетів.

Оцінювало захід компетентне журі у такому складі: завідувачка кафедри українознавства та іноземних мов Алла Колесник, професор Анатолій Поповський та доцентка цієї ж кафедри Ірина Царьова.

Модератор заходу, старша викладачка кафедри українознавства та іноземних мов Алла Подворчан зазначила, що постать Тараса Шевченка в українській культурі завжди буде знаковою у боротьбі за свободу українського народу. «Такий захід як вікторина допоможе молодому поколінню зрозуміти та усвідомити неоціненний вклад Тараса Шевченка в розвиток української мови, культури та державності», – сказала вона.

Перемогу здобула команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування «Шевченкові діти», 2 місце виборола збірна факультету превентивної діяльності «Кобзареве покоління», 3 місце дісталося першокурсникам факультету кримінальної поліції «Хвилі часу».

 

 


439