У ДДУВС продовжують відзначати кращих фахівців!

Новини університету

З нагоди 55-річчя Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у закладі продовжуються церемонії нагородження кращих працівників. Сьогодні на засіданні ректорату чергові відзнаки вручив ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

Грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом» були нагороджені: завідувач відділення первинної професійної підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації полковник поліції Олексій Мамчій, начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Андрій Іваниця, завідувачка відділення зв’язків з громадськістю майор поліції Яна Шнурко.

Окрім цього, у ході засідання ректорату нагрудним знаком «Василь Сухомлинський» було нагороджено професора кафедри українознавства та іноземних мов Анатолія Поповського, почесною грамотою Міністерства освіти і науки України – завідувачку кафедри теорії та історії держави і права Валентину Боняк.

Подяку Міністерства освіти і науки України було оголошено завідувачу навчально-наукової лабораторії з дослідження проблем превентивної діяльності майору поліції Олексію Бочковому.

 

 


1 221