II Мiжнародна програма пiдвищення квалiфiкацii: гарантiя швидкого кар’єрного росту та захист вiд скорочення!

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Запрошуються керівників закладів освіти і науки, вихователів дошкільних закладів, методистів, вчителів та науково-педагогічних працівників для участі у II Міжнародній програмі підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників «Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу».

Вона підготовлена для юристів, економістів, філологів, лінгвістів, істориків, політологів, міжнародників, журналістів, психологів, архітекторів, фізиків, математиків, медиків, біологів, географів, філософів, мистецтвознавців, музикантів, художників, артистів, вихователів, фахівців з держуправління, фізичної культури і спорту, технічних, комп’ютерних, природничих, музичних та педагогічних наук, а також керівників всіх рівнів та тих, хто готовий ними стати в найближчій перспективі.

Беньямін Нетаньяху, Володимир Зеленський, Стівен Кінг, Ден Браун, Реджеп Ердоган, Джулія Робертс, Джордж Мартін, Френсіс Фукуяма, Салман Рушді, Ларрі Пейдж, Жан Нувель, Річард Бренсон, Кім Кардашьян, Лаура Ковеші, Папа Римський Франциск, Сі Цзіньпінь, Джордж Сорос та багато-багато інших знаменитих спікерів розкажуть Вам про навчання, компетентності, досвід, інновації, мотивацію, лідерство, цінності та досягнення, а також поділяться секретами успіху та дадуть відповіді на запитання.

Що дає вам участь в цій програмі?

• Дозволить Вам успішно пройти атестацію та отримати наступні кваліфікаційні категорії і педагогічні звання.

• Міжнародний Сертифікат, оформлений згідно вимог українського законодавства, про проходження Міжнародної програми на 180 годин або 6 кредитів ECTS (з них 15 годин передбачено під питання інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS), в якому зазначено отримання Вами міжнародного освітнього гранту.

• Присвоєння кваліфікації ”Міжнародного Керівника Категорії Б в галузі Освіти чи Науки, згідно класифікації ЮНЕСКО” та ”Міжнародного Вчителя/Викладача”, що визнається в 120 країнах світу.

Докладніше:

Ви можете приєднатися до Програми до 9 жовтня 2021 року включно!

Для реєстрації необхідно:

1.Надіслати наступну інформацію на офіційний e-mail (whfp.education@gmail.com):

– Прізвище, Ім’я По-Батькові українською мовою в давальному відмінку та Ім’я і Прізвище англійською мовою, як в закордонному паспорті (для Міжнародного Сертифікату).

– Своє місто і область

– Місце роботи

– Посаду

– Свій e-mail

– Свій мобільний телефон

2.В темі Вашого листа обов’язково вкажіть – Реєстрація на міжнародну програму!

Забезпечується переклад або субтитрування, крім того наявна можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами.

Відеозаписи зберігаються ще протягом 2 місяців після закінчення Програми.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний час.

Закінчення програми і вручення сертифікатів: 12 жовтня 2021 року.

Реєстраційний внесок учасника – 1500 гривень. Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми, в розмірі 65 500 гривень.

Координатор в Україні Міжнародної програми підвищення кваліфікації керівників закладів освіти, педагогічних та науково-педагогічних працівників, доктор історичних наук, професор Недужко Юрій Вікторович моб. т. 066-84-97-595

 


439