Курсанти ДДУВС відвідали сольний концерт Христини Панасюк

Новини університету

На творчому вечорі відомої української співачки Христини Панасюк побували курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Вона презентувала свій новий альбом «Живи», присвячений бійцям на передовій та волонтерам.

Співачка розпочала програму з композиції «Живи». «Спочатку я планувала і пісню, і альбом назвати по-іншому. Аж одного разу мені зателефонував учасник гурту «Тінь сонця» Сергій Гавара. Наприкінці розмови сказав: «ну все, сестро, біжи, живи». Фраза запала до душі», – розповіла Христина Панасюк.

Вона додала, що коли Сергія Гавари не стало, то вирішила увесь альбом присвятити йому. Прем’єра співпала з днем народження побратима.

У ході концерту співачка виконала й інші знакові для неї пісні з нового альбому.

Курсант 2 курсу факультету кримінальної поліції Богдан Купрій вже давно захоплюється творчістю Христини Панасюк. Деякі її композиції навіть виконував на шкільних концертах.

«Одна з моїх улюблених пісень «Присягу двічі не дають». Я її почув, якраз тоді, коли стояв перед вибором майбутньої професії. Взагалі мені подобаються пісні з глибоким змістом, про сутність життя, почуття, віру в краще майбутнє. А такі творчі вечори надихають, відволікають від буденних справ та негараздів», – розповідає курсант.

 

 


776