Поговорити про насильство й сказати йому «Стоп!»

Новини університету

Під таким гаслом у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбулася зустріч викладачів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ із учнями 9-11 класів загальноосвітньої школи № 116 м. Дніпра.

З дітьми спілкувалися викладачі кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Микола Репан і Каріна Пісоцька. Також на зустріч зі старшокласниками завітала старша інспекторка сектору ювенальної превенції ВП-1 ДРУП майор поліції Інна Дутко.

Під час лекції обговорювали поняття та ознаки домашнього насильства. Розібрали, як діяти, якщо особа стала жертвою або свідком домашнього насильства. Також розглянули питання, що стосуються відповідальності неповнолітніх за вчинення правопорушень у сфері насильства та булінгу.

Учні зацікавлено слухали, активно долучалися до обговорення, а також висловлювали власні думки з приводу обговорюваної тематики. Наприкінці заходу школярі та керівництво закладу подякували за організований викладачами ДДУВС цікавий та інформативний захід.

 

 


430