Свідоцтва вручено! У ДДУВС завершилася друга хвиля навчання приватних виконавців

Новини університету

Навчальні курси з отримання знань у сфері примусового виконання судових рішень і рішень інших органів завершилися у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. 3 грудня вісім слухачів-практиків, які успішно склали підсумковий залік, отримали відповідні свідоцтва.

З вітальним словом до випускників звернувся ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

«Сьогоднішня подія є важливою та знаковою для університету. Це вже другий випуск приватних виконавців у нашому виші. Ми єдиний фаховий юридичний заклад освіти у регіоні, і відповідальність за якість вашої підготовки, звичайно, лягає на нас. Бажаю, щоби отримані тут знання стали запорукою вашого подальшого розвитку у професійній діяльності, кар’єрного зростання та якісного виконання покладених на вас обов’язків!», – побажав Андрій Євгенович.

Ректор особисто вручив свідоцтва випускникам.

«Хочу подякувати керівництву закладу та викладачам за надану можливість навчатися на курсах, отримані нові знання та фахові компетентності. Програма була цікавою та насиченою. Маю надію на подальшу співпрацю з університетом, бажаю всім високих творчих здобутків та професійного зростання», – звернувся до присутніх випускник курсів Роман Южека.

 

 


484