Привітання ректора університету Андрія Фоменка з Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів МВС і Національної поліції України

Новини університету

Шановні пенсіонери та ветерани, кожен із вас за час роботи в нашому навчальному закладі зробив вагомий внесок у його розвиток, розбудову та процвітання.

Ви зберегли та примножили славетні традиції Дніпропетровської спеціальної середньої школи міліції, Дніпропетровського училища міліції, Дніпропетровського юридичного інституту МВС України, Юридичної академії МВС України, за що ми вам усім щиро вдячні. Ваші знання та практичний досвід – це міцний фундамент для відмінної підготовки та виховання молодого покоління правоохоронців.

Особливо приємно, що велика кількість професіоналів, незважаючи на поважний вік, продовжують «залишатися в строю». Ваше покоління є надійною опорою та підтримкою у вихованні нової генерації поліцейських, оскільки ви передаєте молодшим колегам корисний життєвий досвід, професійні поради та мудрі настанови.

Шановні пенсіонери та ветерани, бажаємо вам довголіття та міцного здоров’я. Нехай ваші щасливі роки будуть осяяні радістю, добром, миром, достатком та Божою благодаттю!

З глибокою повагою і найкращими
побажаннями ректор                                                                                                                                          Андрій Фоменко


801