«Апгрейдили» лідерство!

Новини університету

Представниці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ узяли участь у тренінгу «Лідерство – відповідальність та впевненість», який нещодавно відбувся у Києві. Захід організовано Українською асоціацією представниць правоохоронних органів (УАППО) за сприяння Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP).

ДДУВС на тренінгу представляли завідувачка відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи відділу кадрового забезпечення Наталія Карнаух та викладачка кафедри цивільного права та процесу ДДУВС Катерина Мітусова.

Тренінг тривав упродовж двох днів. У рамках заходу учасники удосконалювали знання щодо постановки цілей, системного мислення, сприйняття інформації та активного слухання, а також відточували свої навички у виявленні та вирішенні конфліктних ситуацій.

Як розповідають учасники тренінгу, захід включав у себе декілька форматів: теорію та виконання командних вправ, під час яких відпрацьовувалися навички комунікації, самопрезентації та вирішення конфліктних ситуацій.

За результатами тренінгу представниці ДДУВС отримали сертифікати.

 

 


429