Співпраця молодих учених сил сектору безпеки та оборони набирає обертів!

Новини університету

Сьогодні розпочала свою роботу І Міжнародна школа молодих учених сил сектору безпеки та оборони. Активну участь у заході взяли молоді науковці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ під керівництвом проректорки Лариси Наливайко. Зустріч відбулася у дистанційному форматі.

Вперше в академії поліції – урочиста посвята у слухачі!

Новини «Академії поліції»

Нова традиція у Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ! Відтепер у закладі проходить урочиста церемонія посвяти у слухачі центру. Так, сьогодні участь у заході взяли 28 слухачів.

Онлайн-зустріч представників ДДУВС із міжнародними стейкхолдерами: виокремлюємо ключові результати!

Новини та оголошення кафедри міжнародних відносин, Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася онлайн-зустріч студентів ННІ права та інноваційної освіти з представниками Почесного консульства Болгарії у м. Запоріжжя. У форматі науково-практичного круглого столу студенти-міжнародники зокрема захищали результати практики, яку проходили безпосередньо на базі консульства.

Низка нагород за підсумками Чемпіонату України з поліцейського хортингу – у спортсменів ДДУВС!

Новини університету

Чемпіонат України з поліцейського хортингу приніс збірній Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відразу декілька призових місць! Змагання упродовж трьох днів проходили у Вінниці, а за перемогу у різних категоріях боролося близько 120 спортсменів з різних областей України.