Розширюємо міжнародні горизонти у сфері підготовки наукових кадрів вищої кваліфікації

Новини університету

У Євроазіатському конгресі наукових досліджень взяла участь начальниця відділу докторантури та аспірантури Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дарія Лазарева.

Організатором заходу виступив Бакинський євразійський університет (Азербайджан). Захід проходив впродовж 3 днів у місті Анталія. Учасниками конгресу були представники університетів Туреччини, Іраку, Азербайджану та України.

Науковиця ДДУВС виступила із доповіддю на тему «Професійна підготовка поліцейських з метою отримання освітньо-наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності «Право» у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ».

У ході презентації Дарія Лазарева повідомила про умови вступу до аспірантури закладу освіти, познайомила присутніх зі спеціальностями, за якими навчаються майбутні доктори філософії. Також спікерка акцентувала увагу на пріоритетних напрямах наукових досліджень та результатах навчання у докторантурі та аспірантурі ДДУВС за останні 4 роки.

«У ході проведення конгресу учасники, представники університетів різних країн, змогли обмінятися досвідом у сфері підготовки науковців різних спеціальностей. У ході обговорень були визначені пріоритетні напрями наукового забезпечення підготовки науково-педагогічних кадрів. І звичайно ж було досягнуто основної мети – розширення та встановлення міжнародних зв’язків», – повідомила начальниця відділу докторантури та аспірантури Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дарія Лазарева.

 

 


312