Іспити на визначення рівня володіння державною мовою відновлено у ДДУВС!

Анонси університету, Новини університету

Національна комісія зі стандартів державної мови повідомляє, що з 26 квітня 2022 року відновлюється реєстрація для складання іспиту на визначення рівня володіння державною мовою.

Згідно з рішенням Комісії, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ відновлює роботу як уповноважена установа для складання таких іспитів.

Іспит і надалі складатиметься з письмової та усної частини, матеріали для підготовки залишаються актуальними. Посилання на новину: https://mova.gov.ua/news/pro-vidnovlennya-ispitiv-na-riven-volodinnya-derzhavnoyu-movoyu.

За більш детальною інформацією звертайтеся до представників Комісії або шукайте інформацію на офіційному сайті Національної комісії зі стандартів державної мови (https://mova.gov.ua/).

Нагадуємо, що іспитовий центр з прийому іспиту на визначення рівня володіння державною мовою, який відновлює роботу у ДДУВС, знаходиться за адресою: м. Дніпро, пр. Гагаріна, 26, центральний вхід.

Реєстрація на іспит відбувається в електронній формі за лінком на сайті Нацкомісії зі стандартів державної мови: https://exam.mova.gov.ua.

Інформація про дату і час екзамену буде виведена користувачу в особистому кабінеті вже після реєстрації.
Покрокова інструкція реєстрації знаходиться за посиланням: https://mova.gov.ua/news/yak-podati-zayavu-na-ispituvannya.

 

 


1 204