Виїзний профорієнтаційний захід для учнівської молоді

Новини «Академії поліції»

Знайомство з професією поліцейського відбулося у Запорізькому академічному ліцеї № 23. Профорієнтаційний захід для ліцеїстів організували представники Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Викладачі центру капітан поліції Олександр Мащенко та майор поліції Алім Брижак розповіли дітям про особливості професії поліцейського та провели для них ряд корисних майстер-класів.

Всі, кого зацікавила професія, могли одразу ж дізнатися, як втілити свою мрію у життя. Діти почули про переваги навчання у ДДУВС та можливості, які отримують його випускники.

Також у ході зустрічі хлопчики та дівчатка дізналися про основні прийоми самозахисту та навчилися, як максимально швидко знешкодити нападника.

«Хочемо навчити школярів елементарних вмінь самозахисту та підвищити таким чином їхню відповідальність за власне життя», – сказав Олександр Мащенко.

Діти дізналися, як захиститися від ударів, удушень, хапання за волосся, больових прийомів, а також, як знешкодити нападника у лежачому положенні.

 

 


255